Konkurs kulinarny „ZDROWIE NA TALERZU” Andrychów 2022 w ramach cyklu- Festiwal Kulinarny „ W drodze do Master Chefa ZDZ

25.04.2022

Jury ocenia przebieg przyrządzenia potraw i efekt końcowy.
10. Ocenie podlega m.in.:
• dobór składników,
• pomysłowość,
• estetyka pracy,
• organizacja pracy,
• smak,
• sposób prezentacji,
• wygląd uczestników
W skład jury wchodzi jeden przedstawiciel Organizatora oraz przedstawiciele szkół biorących udział w konkursie 

To było smakowite!!! Do tego pieknie podane , ślicznie przystrojony stol Jury miało twardy orzechowym do zgryzienia...Ostatecznie miejsce na podium i II miejsce, Gdatuluje dla Marcina i Nikoli 


Pozdrawiamy wszystkich uczestników, również szkoly z Żywca i z Żarek !!! Fajnie że byliście!!! Nastepny konkurs w Żywcu, do zobaczenia!!!